Tražilica:
O nama

CorteCros d.o.o. osnovan je 1998. godine na principu zajedničkog ulaganja kompanija  Cortec Corporation Minnesota, USA i Crosco, Naftni servisi d.o.o., član INA grupe. CorteCros d.o.o. je generalni zastupnik matične kompanije Cortec korporacije za Hrvatsku i jugo-istočnu Europu.

CorteCros d.o.o. od 2016. godine akvizicijom prelazi u potpuno vlasništvo Cortec korporacije, te se u potpunosti uključuje u novu Cortec strategiju poslovanja sa svim svojim potencijalima. Cortec korporacija je jedan od najjačih proizvođača inhibitora korozije za zaštitu od korozije na svjetskom tržištu, te plasira svoje proizvode u preko 90 zemalja.


CorteCros d.o.o već 18 godina godina uspješno posluje plasirajući proizvode za zaštitu od korozije na domaće i svjetsko tržište. CorteCros d.o.o. u sklopu Cortec korporacije također pruža tehničku podršku za Cortec proizvode i usluge u svim industrijskim granama, a naročito u industrijama kao što su vojna i industrija proizvodnje i prerade nafte i plina u kojima CorteCros d.o.o. ima bogato iskustvo.


Sjedište CorteCros d.o.o. je u Zagrebu, Nova Ves 57, a proizvodno distribucijski centar nalazi se u Kaštel Sućurcu pored Splita. U sklopu distribucijskog centra CorteCros d.o.o. posjeduje i carinsko skladište iz kojeg se distribuiraju antikorozivna sredstva Cortec distributerima širom svijeta i Europe.

Distribucijski centar u Kaštel Sućurcu glavna je europska lokacija za skladištenje Cortec  proizvoda te proizvoda tvrtke Bionetix International iz Kanade koja bavi se proizvodnjom bioloških proizvoda na mikrobnoj i enzimnoj bazi, koja je također u vlasništvu Cortec korporacije

Copyright ® 2008 - Sva prava pridrzana CorteCros d.o.o.
Developed by:
NoviKod d.o.o.